Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 16:23

Знайшлася вкрадена футболка Кріштіану Роналду

Знайшлася футболка, найнахабнішим чином вкрадена в роздягальні у капітана "Редінга" Грема Мерті. Поки пострадавший за допомогою журналістів з The Sun намагався вийти на слід злодія, ситуацію прояснив його одноклубник і, за сумісництвом, ведучий власної колонки в Daily Mail - воротар Маркус Ханеманн.

Виявилось, що отриману від Кріштіану Роналду футболку "запозичив" десятий номер команди Стівен Хант, що посперечався з товаришами, що легко виведе капітана з себе. Проте ламати комедію не можна вічно, особливо коли шотландський ветеран дійсно завівся не на жарт.

- Все це було дуже смішно, - веселиться Ханеманн. - Мерті шукав її всюди. Але потім Ханті видав себе і віддав футболку, коли ми пішли випити в бар.

Тут-то і втрутився Ханеманн, як кажуть з позиції своїх габаритів. Наймасивніший гравець клубу, він напевно має вагу в команді і зміг переконати Мерті не виконувати своєї обіцянки - переламати кривдникові ноги. Тим більше що жартівник Хант є гравцем основи "Редінга". Стівен поки не пропустив жодного туру і, граючи півзахисника, забив вже п"ять м"ячів в першості, будучи одним з кращих в клубі по цьому показнику.

Джерело: "Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «Знайшлася вкрадена футболка Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути