Ексклюзиви
субота, 29 січня 2011 16:50

Знахарка допоможе Нінковичу вилікувати травму

Знахарка допоможе Нінковичу вилікувати травму

Перший збір "Динамо" в Ізраїлі без травм не обійшовся. У другій грі проти "Маккабі" з Хайфи серйозну травму отримав півзахисник киян Мілош Нінковіч.

Після жорсткого зіткнення в першому таймі сербський легіонер зміг залишити поле тільки за допомогою лікарів, а на наступний день і зовсім змушений був узяти в руки милиці.

Попередній діагноз - сильний вивих гомілкостопа і підозра на розрив зв'язок.

Зі схожою проблемою зіткнувся і аргентинець Факундо Бертольо, ось тільки аргентинець на обстеження полетів до Києва, а Мілош Нінкович буде відновлюватися на батьківщині.

У Сербії, як повідомили місцеві ЗМІ, Мілош звернеться за допомогою до відомої в футбольному середовищі цілительки Маріани Ковачевич, яка поставила на ноги багатьох відомих футболістів у найкоротші терміни.

Жінка-знахарка у методиці свого лікування використовує кінську плаценту, рідку вижимку з якої вона вводить в місце травми з допомогою шприца і потім втирає рідину, що залишилася, через шкіру. Гравець "Челсі" Йосі Бенаюн (теж був пацієнтом Ковачевич) якось зізнався, що процедури знахарка проводить у затемненій кімнаті, при свічках і під східну музику. Ціна візиту до цього лікаря - від двох до чотирьох тисяч доларів. Всі зустрічі проходять інкогніто, цілителька часто міняє адреси прийому футболістів.

Думки лікарів щодо методів знахарки розділилися. Англійці вимагають від жінки наукових доказів, серби ж бачать в ній насамперед порушника закону: у Ковачевич немає ліцензії, а кінська плацента, як вважають сербські правоохоронці, в країну потрапляє контрабандою з Таджикистану і Киргизії.

У 2009 році в Сербії через це розгорівся великий скандал: поліція оголосила Маріанну Ковачевич в розшук по фотороботу, оскільки її фотографії ні в кого немає, а прізвище та ім'я виявилися псевдонімами. Влада Сербії вважає, що Маріанна Ковачевич регулярно змінює зовнішній вигляд, зокрема, стиль одягу, імідж і колір волосся.

Біографія знахарки - міф, а ось її мазь не просто реальна, а має чудодійну силу. Вона вилікувала від травм таких відомих футболістів англійської прем'єр-ліги, як Робін ван Персі, Френк Лемпард. Форвард "Арсеналу", наприклад, про Маріану дізнався від товариша по збірній - Орландо Енгелаара.

У результаті ван Персі почав грати на три тижні раніше терміну, передбаченого ескулапами. Список поставлених нею на ноги футболістів начисляються десятками. Подейкують, що до її послугами користувався власник "Челсі" Роман Абрамович, а клуб "Манчестер Сіті" намагався офіційно оформити з нею відносини. Але все марно - Маріанна щоразу відмовляється.

Судячи з усього, про її чудодійні здібності легіонер "Динамо" Мілош Нінкович не тільки чув, але і вже знайомий особисто. Про це можна судити хоча б вже через те, що на чемпіонаті світу в ПАР гравці збірної Сербії (у тому числі і Нінкович) просили керівництво федерації дозволити Ковачевич увійти в медичний штаб збірної, але в підсумку Маріані все ж таки було відмовлено.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Знахарка допоможе Нінковичу вилікувати травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути