неділя, 09 серпня 2020 11:35

Злодії обікрали квартиру Яни Клочкової

Злодії обікрали квартиру Яни Клочкової
Яна Клочкова – чотириразова олімпійська чемпіонка. Фото інстаграм.

Олімпійську чемпіонку з плавання Яну Клочкову обікрали 7 серпня, коли вона відзначала день народження.

Про це повідомив в Facebook бізнесмен і її друг Тимофій Нагорний.

"Шок! Друзі, на жаль мені доводиться поділитися неприємною новиною. Героя України, чотириразову олімпійську чемпіонку, рекордсменку світу Яну Клочкову обікрали в День народження. Вірю, правоохоронні органи знайдуть злодіїв. Сподіваюся, добрі люди допоможуть Яні", - написав він.

Увечері 8 серпня в Солом'янське управління поліції ГУНП в Києві надійшла інформація, що невідомий проник до квартири української спортсменки. Правоохоронцям зателефонувала подруга Яни, повідомивши, що двері в квартиру, що належить Клочкової, відчинені. Правда, повідомити про те, які речі були вкрадені, заявниця не змогла, оскільки господиня оселі з березня проживає за кордоном.

У поліції підкреслили, що огляд квартири не проводився у зв'язку з відсутністю спортсменки. В якості свідків допитали сусідів, подругу потерпілої і консьєржа. До справи залучили собаку, але результатів це не дало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Аталанти" застав дружину в ліжку з іншим чоловіком

Легендарна українська спортсменка не вперше стикається з подібними проблемами. Раніше в машину Клочкової залізли злодії. Поки вони з подружкою обідали в центрі міста, її автомобіль зазнав нападу. Злодії видавили заднє скло і викрали лежали в авто речі.

Зараз ви читаєте новину «Злодії обікрали квартиру Яни Клочкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі