субота, 06 вересня 2008 19:49

Златан Ібрагімовіч - найбільш високооплачуваний футболіст

Златан Ібрагімовіч - найбільш високооплачуваний футболіст
Шведський нападник міланського "Інтера" Златан Ібрагімовіч у новому сезоні очолює список найбільш високооплачуваний футболіст італійської серії А. Згідно видання La Gazzetta dello Sport, зарплатня 26-річного Ібрагімовіча в порівнянні з попереднім роком виросла з 6 до 11 мільйонів євро, що й вивело його в лідери. За два сезони, що він провів у синьо-чорній футболці "Інтера", швед забив 38 м"ячів у 70 матчах, включаючи стартову зустріч чемпіонату-2008/09 проти "Сампдорії".

У попередньому сезоні більше за всіх в італійському чемпіонаті заробляв бразильський півзахисник "Мілану" Кака - 9 мільйонів євро - його зарплата залишилася на колишньому рівні, повідомляє "РИА Новости".

Обидва клуби з Мілану ділять перше місце з загальної зарплатньої відомості, яка, враховуючи не тільки футболістів, але і всіх співробітників клубу, складає і у "Інтера", і у "Милана" по 120 мільйонів євро. Недалеко від міланців тримається туринський "Ювентус" (115 мільйонів євро), а столична "Рома" з 65 мільйонами євро поступається їм майже вдвічі.



Зараз ви читаєте новину «Златан Ібрагімовіч - найбільш високооплачуваний футболіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі