вівторок, 25 грудня 2007 14:49

Життя кожного футболіста "Спартака" оцінили на $86, 5 млн

Московський "Спартак" застрахував своїх футболістів. За повідомленням офіційного сайту червоний-білих, страхова сума життя гравця становить 86,5 мільйона доларів. Договір діє протягом одного року і розповсюджується на всіх футболістів основного і частину дублюючого складу спартаківців.

Страховими випадками визнаються: кінець кар"єри (постійна втрата професійної працездатності в результаті нещасного випадку або хвороби і смерть в результаті нещасного випадку) і перерва в кар"єрі (тимчасова втрата професійної працездатності в результаті нещасного випадку або хвороби).

За умовами договору страхові виплати здійснюються за кожен день тимчасової професійної непрацездатності гравця, яка настала в результаті травми, нещасного випадку або хвороби. У випадку якщо в результаті страхової події гравець не зможе продовжити кар"єру, страховик виплатить суму у розмірі трансферної вартості цього футболіста, повідомляє "Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Життя кожного футболіста "Спартака" оцінили на $86, 5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі