четвер, 06 листопада 2008 16:16

Житель Донецька хоче продати Луческу через інтернет-аукціон

Житель Донецька, зареєстрований на інтернет-аукціоні Auction-ua під псевдонімом Ахметов, виставив на продаж головного тренера футбольного клубу "Шахтар" Мірчу Луческу. Єдиним потенційним покупцем Лучеську поки є учасник торгів Paradoxic. Він готовий заплатити за тренера 100 трильйонів гривень.
 
Відзначимо, що продавець Лучески взяв за псевдонім прізвище власника "Шахтаря" Рината Ахметова. У розділі "Опис лоту" продавець написав: "Мірча Луческу. 63 року. У минулому відомий футбольний тренер. Продаю за непотрібністю. З позитивних якостей хочеться відзначити знання іноземних мов. Можна використовувати як перекладача. За додаткову плату можу прикласти бразильську общину Донецька. Віддав би безкоштовно, але врахуйте, що я заплатив за рекламу на першій сторінці цього сайту, так що хочеться, хоч би ці гроші повернути".

У розділі "Детальніше про оплату і доставку" продавець відзначив: "Доставка своїм ходом".

У чемпіонаті України сезону-2008/09 "Шахтар" займає сьоме місце, набравши лише 19 очок в 13 матчах. Від київського "Динамо", яке йде на першому місці, донецька команда відстає на 15 очок. У Лізі чемпіонів "Шахтар" втратив навіть теоретичні шанси на вихід з групи.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Житель Донецька хоче продати Луческу через інтернет-аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі