понеділок, 15 квітня 2019 14:31

Зірковий "ПСЖ" програв 1:5 у матчі чемпіонату Франції

Зірковий "ПСЖ" програв 1:5 у матчі чемпіонату Франції
Навіть зірка "ПСЖ" Мбаппе не зміг допомогти команді уникнути розгромної поразки. Фото:REUTERS

У матчі 32 туру французької Ліги "Лілль" в одні ворота виніс без п'яти хвилин чемпіона Франції "ПСЖ". Хлопці Крістофа Галт відвантажили 5 м'ячів у ворота парижан.

Вже на 7 хвилині в свої ворота забив захисник "ПСЖ" Меньє. Але за 4 хв. Бернат відновив нічийний результат.

Щоправда, ближче до кінцівки першого тайму іспанець підвів парижан, отримавши червону картку. Залишившись у меншості, у другому таймі "ПСЖ" отримав у свої ворота ще 4 м'ячі. На 51 хв. відзначився кращий бомбардир "Лілля" Пепе. На 65 хв. забив Бамба, на 71 — Габріель, а добив паризьких гостей на 84 хв. досвідчений португалець Жозе Фонте.

Таким чином, "ПСЖ" у другому турі поспіль не зміг достроково оформити чемпіонський титул. За 6 турів до завершення чемпіонату "Лілль", який іде другим, відстає від команди Тухель на 17 очок. Доги ще зберігають шанси перегнати парижан, але у чинних чемпіонів є гра в запасі (17 квітня виїзд до "Нанта").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар "МЮ" може перейти до "ПСЖ"

У наступному турі 21 квітня "Лілль "на виїзді зіграє проти" Тулузи ", а у "ПСЖ" того ж дня буде домашній матч із "Монако".

Зараз ви читаєте новину «Зірковий "ПСЖ" програв 1:5 у матчі чемпіонату Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі