середа, 14 листопада 2007 20:57

Зірки збірної Англії підтримують нинішнього наставника Макларена

Гравці збірної Англії Стівен Джеррард і Майкл Оуен зізналися, що хочуть, щоб Стів Макларен залишився біля керма національної команди, навіть якщо вона не потрапить у фінальну частину чемпіонату Європи-2008, повідомляє www.sport-express.ru.

- Я у всьому підтримую тренера. Я вірю в нього, і мені подобається працювати з ним. Думаю, що і решта гравців переживає ті ж почуття. Немає сенсу міняти тренерів через кожні півроку-рік. Тут потрібна послідовність, і я упевнений, що ми на правильному шляху, - сказав Джеррард, який вийде на п"ятничний товариський матч з Австрією як капітан збірної Англії.

- Думаю, кожен гравець підтримає Стіва Макларена, йому в команді довіряють. Він дуже подобається футболістам, і всі знають, що він хороший тренер. Ми повинні були без проблем виходити з групи, але втратили дуже багато очки на початку відбіркового циклу, і тепер наша доля не в наших руках, - вторив Джеррарду нападник Майкл Оуен.

- Стів Макларен працює з командою впродовж довгого часу, і ми упевнені, що він саме той фахівець, який нам потрібний, - додав Оуен.
Зараз ви читаєте новину «Зірки збірної Англії підтримують нинішнього наставника Макларена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі