середа, 01 жовтня 2008 16:36

Зірки футболу напишуть кулінарну книгу

Зірки світового футболу взяли участь в створенні книги про боротьбу з дитячим ожирінням. Футболісти Стівен Джеррард, Тьєррі Анрі, Руд ван Ністелрой, Мірослав Клозе, Баррі Фергюсон, а також тренер Фабіо Капелло поділилися рецептами страв, які, на їхню думку, повинні вживати діти, пише англійське видання DailyTelegraph.

Півзахисник "Ліверпуля" і збірної Англії Джеррард радить їсти морського карася, форвард "Барселони" і збірної Франції Тьєррі Анрі - рис по-кубинськи, форвард "Реала" і збірної Голландії ван Ністелрой - лосося на грилі з дольками часнику і овочами, капітан "Глазго Рейнджерс" Фергюсон - фруктовий салат, а форвард "Баварії" і збірної Німеччини Клозе - омлет.

Італійський тренер Капелло, що очолює збірну Англії, порадив дітям споживати пасту (макарони) по-сицилійськи. Своїми рецептами здорової їжі поділилися ще декілька відомих футболістів.

Згідно дослідженню, проведеному в 2006 році, ожирінням страждають близько 30 відсотків дітей у віці від 2 до 15 років. У дорослих цей показник склав близько 25 відсотків.


lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Зірки футболу напишуть кулінарну книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі