вівторок, 17 червня 2008 15:54

Жириновський хоче особисто налаштувати російських футболістів перед матчем

Віце-спікер Держдуми Володимир Жириновський наполягає на особистій зустрічі з футболістами збірної Росії перед матчем з Швецією - вирішальному в боротьбі за вихід в плей-офф чемпіонату Європи з футболу.

"Команді потрібний особливий психологічний настрій, могутній емоційний заряд, який забезпечить їх волю до перемоги, - цитує слова лідера ЛДПР РІА "Новости". - Тому я вимагаю від міністра спорту і президента Російського футбольного союзу (РФС) Віталія Мутко надати мені можливість зустрітися з нашою збірною і поговорити з хлопцями до того, як вони вийдуть на поле в Інсбруці".

Жириновський сказав, що тренер російської збірної з футболу Гус Хіддінк - "прекрасний" і "може дати команді чудову техніку, зіграність". "Але перемога в спорті складається не тільки з майстерності та вміння. Деколи присутній елемент фортуни, але найголовніше - це внутрішній настрій гравця, його психологічний стан", - впевнений віце-спікер.

Лідер ЛДПР звернув увагу на те, що зібратися перед вирішальним матчем потрібно не тільки гравцям, але й російським уболівальникам.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський хоче особисто налаштувати російських футболістів перед матчем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі