пʼятниця, 22 лютого 2008 12:29

Жіноча збірна України з футболу перемогла Португалію у відборі до Євро-2009

Національна жіноча збірна України виграла четвертий поспіль матч у рамках відбору до Євро-2009, на виїзді перемігши команду Португалії − 1:0.

Єдиний у зустрічі гол записала до свого активу Наталія Зінченко. На 71-й хвилині півзахисник пермської "Зірки" наважилася на удар з 25 метрів і влучила у нижній кут воріт, заставши зненацька португальського голкіпера. У час, що залишився до фінального свистка, реальних шансів відновити рівновагу піренейська команда не мала.

- Нам сьогодні було важко: на дворі − лютий, і у своїх клубах дівчата ще не почали тренуватися на зелених полях, − На цьому тлі тижневе перебування в Португалії неабияк допомогло. Я вдячний команді, яка продемонструвала характер і таки досягла необхідного результату. Головне, що ми здобули три очки, - сказав після гри головний тренер збірної України Анатолій Куцев.

Португалія − Україна − 0:1

Гол: 0:1 Зінченко (71).

Україна: Баранова, Котик (Ващенко, 89), Мазуренко, Ходирєва, Лишафай, Дятел (Василюк, 68), Пекур, Чорна, Зінченко, Фришко (Сухорукова, 67), Апанащенко.

Українська збірна, яка займає 17 місце в рейтингу ФІФА, продовжує очолювати свою відбірну групу, набравши після чотирьох поєдинків 12 очок. Наступний поєдинок вона проведе 28 травня, коли на "синьо-жовтих" очікуватиме виїзний двобій із шотландками. До фінальної частини чемпіонату Європи-2009 потраплять дві найкращі команди з групи.

Федерація футболу України

 

 



Зараз ви читаєте новину «Жіноча збірна України з футболу перемогла Португалію у відборі до Євро-2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі