четвер, 14 червня 2007 11:30

Жінка-боксер отримала свободу за перемогу на тюремному ринзі

Мешканка Таїланду Сиріпорн Тавесук, що професійно займається боксом, була відпущена з місцевої в"язниці після того, як завоювала пояс чемпіонки світу.

Спортсменка, засуджена до семи років позбавлення волі, перемогла представницю Японії Аяку Міяно в поєдинку, який проходив на тюремному рингу, повідомляє Associated Press.

Тавесук виграла чемпіонський титул ще в квітні, але про рішення властей достроково звільнити спортсменку було оголошено в середу 13 червня. Таким чином, вона відсиділа лише чотири з семи років. Тавесук як і раніше тренуватиметься у в"язниці; при цьому раз на місяць вона зобов"язана реєструватися у начальника цього пенітенціарного закладу.

Рішення властей викликало неоднозначну реакцію, але сама спортсменка заявила, що її не цікавить громадська думка. В кінці липня Тавесук проведе перший захист завойованого титулу. www.lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Жінка-боксер отримала свободу за перемогу на тюремному ринзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі