неділя, 21 січня 2018 12:17

Зінченко вперше зіграв в старті "Манчестер Сіті" в чемпіонаті Англії
13

“Манчестер Сіті” переміг “Ньюкаслу” завдяки хет-трику Агуеро
Фото: dailymail.co.uk
“Манчестер Сіті” переміг “Ньюкаслу” завдяки хет-трику Агуеро
“Манчестер Сіті” переміг “Ньюкаслу” завдяки хет-трику Агуеро
“Манчестер Сіті” переміг “Ньюкаслу” завдяки хет-трику Агуеро
“Манчестер Сіті” переміг “Ньюкаслу” завдяки хет-трику Агуеро

Півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вийшов у старті на матч англійської прем'єр-ліги проти "Ньюкасла" (3:1).

Це перший вихід Зінченка у старті на матч АПЛ. Українець отримав від WhoScored оцінку 7.0. Олександр найбільше у команді за матч торкнувся м'яча - 139 разів. Також Зінченко зробив 3 загострюючі паси, всього він віддав 114 передач (94% точних), відігравши повний матч. Українець відіграв на позиції лівого захисника.

"Я такий щасливий, що вперше потрапив у стартовий склад у прем'єр-лізі. Це були важливі три очки після поразки від "Ліверпуля". Нам потрібно продовжувати", - поділився враженнями Зінченко.

"У першому таймі Зінченко був чудовим. Ми не забуваємо, що він десятка, але наполягаємо на оборонній грі. У нього є шанс залишитися тут в наступному сезоні, це залежить від нього", - сказав після гри Гвардіола.

Зінченко в 2014 році залишив донецький "Шахтар", розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов в російську "Уфу", а пізніше - в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

Манчестер Сіті - Ньюкасл 3:1 (1:0, 2:1)

Голи: 1:0 - 34 Агуеро, 2:0 - 63, пенальті Агуеро, 2:1 - 67 Мерфі, 3:1 - 83 Агуеро.

Манчестер Сіті - Едерсон, Уокер, Стоунз, Отаменді, Зінченко, де Брюйне, Фернандіньо, Сілва, Стерлінг (Бернарду Сілва, 86), Агуеро, Сане (Браїм Діас, 87).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко змусив гавкати зірку "Манчестер Сіті"

"Шахтар" продовжує переговори з "Манчестер Сіті" щодо трансферу Фреда. "Гірники" готові продати бразильця, але запропонували "Сіті" включити в угоду Зінченка.

Сам українець не хоче повертатися в "Шахтар", в якому починав кар'єру. Олександр виступав за юнацьку команду "Шахтаря", але залишив клуб в 2014 році. Керівництво донеччан вважало, що футболіст розірвав контракт з порушеннями і домагалося його дискваліфікації.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко вперше зіграв в старті "Манчестер Сіті" в чемпіонаті Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі