середа, 20 січня 2021 15:00

Зінченко розповів, де продовжить кар'єру

Зінченко розповів, де продовжить кар'єру
Олександр Зінченко заграв в основі лише після нового року. Фото Рейтер

Український футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заявив, що є професіоналом, тому поважає свій контракт з командою і збирається відпрацювати його до кінця.

В інтервю на YouTube-сторінці телеканалів "Футбол 1,2,3" наш співвітчизник зазначив, що в ЗМІ постійно з'являються різні чутки, але не варто приймати їх близько до серця. У нинішньому сезоні Олександр взяв участь тільки в 4 матчах англійської Прем'єр-ліги і в 10 поєдинках у всіх турнірах, зробивши 1 гольовий пас.

"Я завжди намагався бути професіоналом. По-перше, у мене є діючий контракт, і я його поважаю, тому відпрацьовуватиму до кінця. Розмови і чутки були, є і завжди будуть, тому не потрібно звертати на них увагу. Потрібно прокидатися, робити свою роботу і ставати тільки кращим", - висловився Зінченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко допоміг "Вест Гему" здобути перемогу

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в запрошенні Олександра зацікавлені такі італійські гранди, як "Ювентус" і "Наполі". Пізніше стало відомо про інтерес до українця з боку "Лаціо".

Зараз ви читаєте новину «Зінченко розповів, де продовжить кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі