субота, 06 березня 2021 10:51

Зінченка можуть не відпустити до збірної

Зінченка можуть не відпустити до збірної
Хосеп Гвардіола цінує Олександра Зінченка. Фото: Reuters

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола виступив проти від'їзду футболістів до збірних через проходження 10-денного карантину після повернення в Англію. В кінці березня пройдуть матчі відбіркового турніру Кубка світу 2022 року.

"Не думаю, що від'їзд гравців у збірні має сенс, тому що потім їм доведеться 10 днів бути на карантині в Англії. Ми важко працювали протягом усього сезону, після матчів збірних важливі футболісти не зможуть грати 10 днів, це безглуздо. Вони не збираються відлітати, це точно.

Якщо у футболістів буде можливість полетіти в збірні, виступити, а потім негайно повернутися до тренувань в клубі, вони відправляться в національні команди. Ми вкладаємо багато часу і грошей на важливу частину сезону, і якщо сім-вісім футболістів в результаті не зможуть грати, то в цьому немає сенсу", - наводить слова Гвардіоли ESPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко оголосив склад збірної України на стартові матчі відбору Кубка світу

За "Манчестер Сіті" виступає півзахисник збірної України Олександр Зінченко. Останнім часом він став основним гравцем і клуб збирається запропонувати йому новий контракт.

Зараз ви читаєте новину «Зінченка можуть не відпустити до збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі