четвер, 17 вересня 2009 11:15

Зіко очолив грецький "Олімпіакос"

Зіко очолив грецький "Олімпіакос"

Колишній головний тренер московського футбольного клубу ЦСКА Зіко очолив грецький "Олімпіакос". 56-річний бразильський фахівець підписав з новим клубом дворічний контракт. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. За переможним матчем "Олімпіакоса" з голландським АЗ в Лізі чемпіонів (1:0) 16 вересня Зіко спостерігав з трибун.

Зіко став наставником "Олімпіакоса" наступного дня після того, як з грецького клубу був звільнений колишній тренер - грузинський фахівець Тімур Кецбая.

Під керівництвом Кецбая в чемпіонаті Греції сезону-2009/10 "Олімпіакос" провів два матчі, причому один виграв, а другий звів внічию. Проте після поразки в товариському поєдинку з "Ерготелісом" (0:5) Кецбая піддався обструкції з боку фанатів і незабаром залишив команду.

Зіко очолив ЦСКА в січні 2009 року. Під його керівництвом армійці виграли Суперкубок і Кубок Росії, але в чемпіонаті країни виступали нестабільно. 10 вересня на посту наставника ЦСКА Зико змінив іспанський фахівець Хуанде Рамос.

У минулому Зіко працював з японським клубом "Касіма Антлерс", збірною Японії, турецьким "Фенербахче" і узбецьким "Бунедкором". Після відставки тренера з ЦСКА повідомлялося, що Зіко запропонували пост спортивного директора бразильського "Фламенго".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Зіко очолив грецький "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі