пʼятниця, 10 серпня 2007 09:28

Зідан може повернутись в великий футбол

Австралійський "Сідней" веде переговори з легендарним Зінедіном Зіданом про разову появу в листопадовому товариському матчі клубу з американським "Лос-Анджелес Гелексі". Зустріч запланована на 27 листопада, і відбудеться вона на величезному Олімпійському стадіоні Сіднея, повідомляє www.eurosport.ru.

Австралійці зовсім недавно вийшли на Зідана, тому обговорення умов знаходиться на ранній стадії. При цьому француз серйозно віднісся до перспективи зіграти проти нинішньої команди Девіда Бекхема, але до фінансової сторони, що становить, ще не дісталися.

У візит "Гелексі" футбольною федерацією Австралії, урядом Нового Південного Уельсу і телебаченням вже вкладені мільйони доларів, тому за грошима питання не встане. Очікується, що за товариським матчем зможуть постежити глядачі практично по всій Азії і Північній Америці.

Останнім офіційним матчем Зінедіна Зідана став пам"ятний фінал торішнього чемпіонату світу. З тих пір француз, ставши послом доброї волі ООН, грав тільки в добродійних зустрічах, гроші з яких йшли на лікування хворих дітей.
Зараз ви читаєте новину «Зідан може повернутись в великий футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі