субота, 28 липня 2007 15:51

Жертва легкоатлета-списометальщика готова довести справу до суду

Французький стрибун в довжину Салім Сдірі, в якого 13 липня потрапив спис, пущений фінном Теро Піткамяки, заявив, що подасть до суду на свого кривдника. Сдірі, що як і раніше знаходиться в лікарні, незадоволений відношенням з боку Піткамяки і федерації легкої атлетики Фінляндії, які ніяк не підтримали стрибуна, інформує www.lenta.ru.

Постраждалий спортсмен відзначив, що Піткамяки жодного разу не прийшов в лікарню відвідати його, і пообіцяв, що ця справа "піде далеко". На заяву Сдірі вже встиг відреагувати президент федерації легкої атлетики Франції Бернар Амсалем, що підкреслив, що у разі судового розгляду стрибун може розраховувати на юристів, що знаходяться у розпорядженні федерації.

Інцидент за участю Піткамяки і Сдірі відбувся на етапі легкоатлетичної "Золотої ліги" в Римі. Фінський спортсмен, що виконував спробу, втратив рівновагу, спортивний снаряд полетів в сектор для стрибків в довжину і потрапив в правий бік французові, який проводив розминку.

Сдірі відзначив, що він вже може нормально ходити і їсть, але в його нирці як і раніше спостерігається кровотеча, що ускладнює одужання.
Зараз ви читаєте новину «Жертва легкоатлета-списометальщика готова довести справу до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі