пʼятниця, 10 січня 2014 15:21

Жеребкування кваліфікації Євробаскету-2015 пройде у Барселоні

Жеребкування кваліфікації Євробаскету-2015 пройде у Барселоні
Євробаскет-2015 пройде в шести містах України ФОТО: timer.od.ua

Жеребкування другого відбіркового турніру чемпіонату Європи 2015 року пройде 3 лютого, повідомляє ФІБА. Захід відбудеться у Барселоні перед жеребкуванням фінального турніру ЧС-2014, в якому вперше візьме участь Україна.

На Євробаскет-2015, який відбудеться в Україні, вже отримали путівки вісім команд - Україна як господарка; Франція, Литва, Іспанія, Хорватія, Словенія і Сербія як учасники ЧС-2014; Естонія як переможець першого раунду кваліфікації.

На решту 16 місць претендують 29 команд - Росія, Австрія, Білорусь, Бельгія, Боснія, Болгарія, Чехія, Данія, Македонія, Фінляндія, Грузія, Німеччина, Велика Британія, Греція, Угорщина, Ісландія, Ізраїль, Італія, Латвія, Люксембург, Чорногорія, Голландія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Швеція, Швейцарія та Туреччина.

Число претендентів і вакансій може бути зменшено, якщо європейські збірні отримають вайлд-кард на ЧС-2014. На "щасливий квиток" претендують збірні Росії, Боснії, Греції, Італії, Туреччини, Польщі та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Жеребкування кваліфікації Євробаскету-2015 пройде у Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі