четвер, 27 вересня 2007 17:59

Жеребкування фінальної стадії Євро-2008 пройде 2 грудня в Люцерні

На сьогоднішньому засіданні в Стамбулі Виконавський комітет UEFA прийняв рішення, що жеребкування фінальної стадії Євро-2008 відбудеться 2 грудня в швейцарському Люцерні, повідомляє www.news.liga.net.

Господарі турніру, швейцарці і австрійці, потраплять в групи А1 і В1 відповідно. Інші 14 команд будуть розподілено по чотирьох корзинах. У разі виходу у фінальний етап турніру греки на правах діючих чемпіонів Європи потраплять в 1-у корзину, де також опиниться і команда з найвищим коефіцієнтом. Інші збірні, залежно від результатів своїх відбіркових матчів ЧМ-2006 і Євро-2008, будуть розподілені по трьом корзинам, що залишилися. Жеребкування фінальної стадії чемпіонату Європи-2008 відбудеться в Люцерні в Центрі концертів і конгресів і почнеться в 12 годині за європейським часом.

Виконком UEFA також ухвалив, що жеребкування відбіркового раунду ЧМ-2010 серед європейських команд пройде 25 листопада в Дурбані (ПАР). Тут команди будуть розподілені по корзинах, виходячи з рейтингу FIFA. Згідно з рішенням, прийнятому на червневому засіданні виконкому UEFA в Херенвені, у восьми відбіркових групах чемпіонату світу буде по шість команд, а ще п"ять збірних складуть квінтет. Переможці всіх дев"яти груп отримають путівки до Південної Африки, а кращі вісім збірних з числа тих, що зайняли другі місця в стикових матчах поведуть боротьбу ще за чотири путівки.
Зараз ви читаєте новину «Жеребкування фінальної стадії Євро-2008 пройде 2 грудня в Люцерні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі