середа, 24 вересня 2008 10:15

"Жену геть думки про те, що можу отримати травму" - Віталій Кличко

Почесний чемпіон WBC у надважкій вазі Віталій Кличко, який зараз готується до наміченого на 11 жовтня поєдинку проти чемпіона WBC Семюела Пітера, усвідомлює, що кредит довіри до нього як боксера вичерпаний, і тому ставиться до своєї підготовки з максимальною увагою.

"Хочу пообіцяти, що зроблю все можливе, щоб травм не було. Я навіть жену думки про те, що можу отримати якесь пошкодження, — цитує Кличка-старшого агентство ЛIГАБiзнесIнформ. — Семюел Пітер є чемпіоном світу, і я б жодним чином не хотів би применшувати його заслуги. Суперник дуже серйозний, вибуховий і володіє титулом чемпіона світу зовсім не випадково. Тому я чудово розумію, наскільки цей поєдинок буде для мене як серйозним, так і складним. Готуюся до нього з повною віддачею".

"Я готовий до того, що матч проти Пітера буде дуже жорстким, і маю намір використовувати будь-яку помилку мого суперника, щоб завершити бій достроково. На мою думку, вірогідність того, що бій вийде нудним і пройде в рівній боротьбі, закінчившись тим, що ми пройдемо повну дистанцію, мінімальна", — заявив Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «"Жену геть думки про те, що можу отримати травму" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі