пʼятниця, 26 вересня 2008 14:28

"Зеніт" втрачає одного з ключових гравців

Нападник "Зеніту" Павло Погребняк відмовився підписати з клубом новий контракт на вигідніших фінансових умовах

"Як відомо, влітку наступного року у Павла закінчується контракт із пітерським "Зенітом", - розповів товариш Погребняка. - Тому керівництво клубу запропонувало йому нову угоду на чотири роки з вигіднішими фінансовими умовами. Проте, керівництво клубу дуже здивувалось, адже Павло відмовився підписувати контракт на таких умовах і, більш того, повідомив, що після закінчення діючої угоди має намір переїхати до Москви".

Переїзд Погребняка в більшій мірі пов"язаний з останніми подіями в клубі, пов"язаними з трансфером Андрія Аршавіна, що не відбувся.

"Події навколо Арши негативно впливали на всю команду, у тому числі і на Погребняка, - додав Life.ru друг Павла. - Відмова клубу задовольнити прохання самого футболіста про перехід у закордонний клуб, фактично примусила його продовжувати виступати за "Зеніт" і змусила задуматися про це кожного гравця цієї команди".

У розмові з друзями Погребняк після епопеї з Аршавіним не раз повторював, що довгострокового контракту "Зеніт" з ним ніколи не дочекається і що він не бажає бути залежним від рішень керівництва команди. Ситуацію вловили керівники інших російських клубів, і перш за все столичні. Принаймні, Погребняк вже має дві конкретні пропозиції від московських клубів, які готові запропонувати йому гарні гроші на його умовах. У цій ситуації керівництво "Зеніту" запропонувало все ж таки Погребняку подумати і, у свою чергу, пообіцяло, що підготує новий варіант контракту, від якого буде дуже складно відмовитися.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" втрачає одного з ключових гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі