середа, 12 грудня 2012 16:58

Збірну України очолить Ерікссон або Фоменко

Збірну України очолить Ерікссон або Фоменко
Коло претендентів на посаду наставника збірної України звузився до Фоменка та Ерікссона ФОТО: sport-xl.net

У федерації футболу України залишилися лише дві кандидатури на посаду наставника збірної країни. Почесну посаду довірять або шведу Свену Ерану Ерікссону, або українцю Михайлу Фоменку, повідомляє "Чемпионат.com".

Не виключено, що на найближчому засіданні виконкому ФФУ, яке відбудеться орієнтовно 24 грудня, обидва кандидати виступлять зі своїми програмами.

Нагадаємо, Ерікссон працював з такими командами, як "Бенфіка", "Рома", "Фіорентина", "Лаціо", збірна Англії, "Манчестер Сіті", збірна Мексики і рядом інших. Фоменко тренував київське "Динамо", "Металіст", "Таврію" і ряд інших команд.

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник "жовто-синіх" Олег Блохін перейшов працювати в київське "Динамо".

Додамо, що раніше на посаду наставника збірної України претендували п'ятеро кандидатів ? Фелікс Магат (Німеччина), Роберто Ді Маттео (Італія), Свен-Йоран Ерікссон (Швеція), Олександр Заваров та Михайло Фоменко.

Зараз ви читаєте новину «Збірну України очолить Ерікссон або Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі