понеділок, 20 березня 2017 15:09

Збірну Росії з футболу підозрюють у вживанні допінгу

Збірну Росії з футболу підозрюють у вживанні допінгу
Весь склад збірної Росії на КС-2014 потрапив у доповідь Макларена

Усіх гравців збірної Росії на КС-2014 внесли у список канадського професора Річарда Макларена, який робив для WADA доповідь щодо допінгу в російському спорті.

Раніше повідомляли про потрапляння у список Ігоря Акінфеєва, Дениса Глушакова, Ігоря Денисова, Юрія Жиркова, Олександра Кокоріна і Романа Широкова.

За інформацією порталу Life.ru, ФІФА вимагає допінг-проби всіх футболістів російської збірної, які потрапили у заявку на КС.

"До нас надійшли два запити. За ними ми відправили всю необхідну інформацію про спортсменів у WADA. Усього там більше двадцяти людей", - розповіла Каміла Шафеєва, співробітник РУСАДА, яка курирує командні види спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо футболістів збірної Росії потрапили до списку Макларена

На сайті, присвяченому доповіді Макларена, можна знайти список з 24 осіб, які здали допінг-проби 3 червня 2014 року. У списку немає жодного позитивного результату.

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до Красноярська вперше визнав факт застосування допінгу у російському спорті.

Зараз ви читаєте новину «Збірну Росії з футболу підозрюють у вживанні допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі