субота, 09 квітня 2016 12:58

Збірна України зіграє з Албанією 3 червня в Бергамо

Збірна України зіграє з Албанією 3 червня в Бергамо
Україна зіграє з Албанією у Бергамо

Збірні України та Албанії проведуть контрольний поєдинок напередодні Євро-2016, повідомляє офіційний сайт Асоціації футболу Албанії.

Матч відбудеться 3 червня в італійському місті Бергамо на стадіоні "Атлеті Адзуррі д'Італія". Початок гри о 21:30 за київським часом.

Відзначимо, що обидві команди пройшли фінальну частину чемпіонату Європи-2016. Збірна України потрапила в групу С, де боротиметься зі збірними Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Що стосується Албанії, то підопічні Де Б'язі зіграють з господарями турніру збірною Франції, а також Румунією і Швейцарією.

Раніше повідомлялося, що напередодні Євро-2016 підопічні Михайла Фоменка можуть зіграти товариські матчі проти Румунії і Молдови, але дата і місце проведення цих ігор досі залишаються невідомими.

Нагадаємо, що 24 березня збірна України зіграла контрольну гру проти Кіпру (1:0), а через чотири дні з таким же рахунком обіграла Уельс.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Албанією 3 червня в Бергамо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі