пʼятниця, 14 вересня 2018 21:33

Збірна України з баскетболу сенсаційно обіграла Іспанію

Збірна України з баскетболу сенсаційно обіграла Іспанію
Україна обіграла Іспанію у відборі на чемпіонат світу 2019.

Збірна України з баскетболу сенсаційно обіграла Іспанію. Наша команда несподівано переграла другу команду світу.

"Чоловіча збірна України з баскетболу здобула одну з найяскравіших своїх перемог в історії.

З перших хвилин українські баскетболісти стали демонструвати свій серйозний настрій, надійно граючи в захисті і дбайливо в атаці. У першій чверті іспанці закинули лише чотири рази з гри, тоді як триочкові від Михайлюка дозволяли Україні зберігати перевагу і закінчити першу чверть з +7.

На початку другої чверті Україна збільшила свою перевагу до +11, але в цей момент налаштував приціл Ареола, завдяки триочковим якого Іспанія навіть зрівняла рахунок. З цього моменту на майданчику пішла "гойдалки". Завдяки кінцівці третьої чверті українці збільшили відрив до +5, але цього було мало, щоб залишатися спокійними.

Ключовий момент трапився за 4 хвилини до кінця гри, коли точних попадань Лукашова та данк Кравцова дозволили Україні відірватися на 11 очок, і це перевага синьо-жовті вже не розгубили.

Найрезультативнішим у України став Святослав Михайлюк, а ось Лінь був не стільки блістатен і більше запам'ятався нереалізацією штрафних (0 з 6)",- повідомляє isport.ua

Кваліфікація на ЧС-2019

Україна - Іспанія 76:65 (19:12, 17:22, 20:17, 20:14)

Україна: Лукашов (11 + 5 передач), Михайлюк (22 + 5 перехоплень), Конєв (1 + 2 блок-шота), Зайцев (3), Лень (8 + 5 підбирань) - старт; Гладир (4 передачі), Джетер (6), Бобров (3 + 5 підбирань), Герун (6), Кобець, Кравцов (13), Липовий (3)

Іспанія: Колом (15 + 4 передачі), Х. Фернандес (3), Паулі (11), Агілар (6), Сайс (4) - старт; Юста (3), Бейран, І. Діоп (5 + 6 підбирань), Оріоль (4 + 7 підбирань), С. Родрігес (12), Састре (2)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно, "Будка" зачиняється

Свій наступний матч відбору на ЧС-2019 збірна України проведе на виїзді проти Чорногорії 17 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з баскетболу сенсаційно обіграла Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі