пʼятниця, 11 листопада 2011 09:49

Збірна України вперше ступила на поле "Олімпійського"
20

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України провела перше тренування на полі НСК "Олімпійського". Дебют відбувся у четвер, 10 листопада. Першою на газон арени фіналу Євро-2012 ступила нога натуралізованого серба Марко Девича.

Олег Гусєв та Денис Гармаш займалися індивідуально — намотували кола. Олександр Алієв підлікувався і працював разом з усіма. За тренуванням пильно стежив наставник збірної Олег Блохін, час від часу щось підказував своїм підопічним.

Після тренування футболісти схвально відгукувалися про стан газону та саму арену.

"Це вже не мій стадіон, - сказав журналістам Олег Володимирович. - Це гарний і новий стадіон, але він не мій. Тут зовсім інша атмосфера та відчуття."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012

Також Блохін відчитав журналістів, особливо дісталося телевізійникам.

"Навіщо ви мене зараз знімаєте? Камер так багато, включаєш телевізор, а там взагалі нічого немає. Інтернет? А якщо у мене немає доступу до нього? А як же літні люди, які хочуть подивитися новини по телевізору? А там спочатку йде щось незрозуміле, після чого 5 секунд показують збірну України. Про який ажіотаж ми говоримо? Що це таке?"

Коли наші футболісти зайняли місця в автобусі, гравці збірної Німеччини якраз вирушили на своє тренування.

Нагадаємо, матч Україна — Німеччина розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер". Наша збірна дебютує на "Олімпійському" у новій формі. Її презентація пройшла на початку цього тижня у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вперше ступила на поле "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі