понеділок, 19 грудня 2011 11:12

Збірна України вийшла у стиковий раунд кваліфікації ЧС-2012 з футзалу

Збірна України вийшла у стиковий раунд кваліфікації ЧС-2012 з футзалу

Збірна України з футзалу вийшла у плей-офф кваліфікації ЧС-2012, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Суперниками нашої команди у відбірковій групі були збірні Азербайджану, Хорватії та Македонії.

Перший же тур приніс досить несподівані результати - господарі міні-турніру і півфіналісти ЄВРО-2010 азербайджанці поступилися хорватам (1:3), а Україна з великими труднощами зломила опір скромної КЮР Македонія - 2:1.

У другому турі українці завдали поразки збірній Хорватії (4:1), а команда Азербайджану розгромила Македонію (7:1) багато в чому завдяки хет-трику Феліпе. Вчора господарі ЄВРО-2012 хорвати переграли македонців (4:1), в результаті чого їх турнірна доля залежала від зустрічі України та Азербайджану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з футзалу програла Азербайджану на Євро-2010 (ВІДЕО)

Хорватів влаштовував будь-який результат цього матчу, крім перемоги азербайджанців за тієї умови, що вони заб'ють супернику від двох до чотирьох м'ячів. За вісім хвилин до фінальної сирени на табло горіли цифри 2:2, проте голи Сержао і Віталія Борисова таки принесли бажану путівку в "стики".

Три команди набрали однакову кількість очок, проте за гіршою різницею м'ячів у зустрічах між претендентами за межею наступної стадії залишилася Хорватія.

Україна посіла перше місце в групі і в раунді плей-офф зустрінеться з однієї зі збірних, що зайняли друге місце в інших групах: Норвегія, Румунія, Словенія, Словаччина, Білорусь, Угорщина. Жеребкування відбудеться на початку 2012-го року, а фінальний турнір чемпіонату світу пройде в Таїланді з 2 по 18 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вийшла у стиковий раунд кваліфікації ЧС-2012 з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі