понеділок, 11 лютого 2008 09:06

Збірна України виграла етап "Єврохоккей - челленджа" в Тілбурзі

Збірна України виграла етап "Єврохоккей - челленджа" в Тілбурзі
Черговий етап хокейного "Єврочелленджа", який завершився в голландському Тілбурзі, став для нашої команди хорошою перевіркою в рамках підготовки до відповідальних ігор чемпіонату світу в групі "В", які пройдуть в квітні в Японії.

Навіть не у найоптимальнішому складі підопічні Володимира Голубовіча добилися трьох переконливих перемог. По-перше двох поєдинках збірна України виграла у команди Угорщини 6:2, і у збірної Хорватії 8:0.

Вчора, 10 лютого, ніяких сумнівів не виникло, що в Україні, на відміну від футболу, в хокей грають набагато краще, ніж в Голландії. Підтвердження тому - перемога з великим рахунком 11:2 (6:2, 2:0, 3:0).

Не дивлячись на великий рахунок в першому періоді, повні обороти наші хокеїсти включили тільки з другої його половини. Рахунок на 10-ій хвилині відкрив Боб Тюніссен, який відправив шайбу у ворота Вадима Селіверстова.

Але через 27 секунд рівновага була відновлена - відрізнився Олександр Бобкін. На 12-ій хвилині Боб Тюніссен відрізнився удруге, реалізувавши чисельну перевагу, але це був останній успіх "оранжевої" дружини.

За час, що залишився до першої перерви, збірна України "відвантажила" у ворота Каспера Суорта 5 (!) шайб. Рахунок зрівняв Дмитро Цируль, в цей час у нас було на одного гравця більше. Ще одне вилучення голландців коштувало їм ще однієї пропущеної шайби - її закинув Євген Пастух.

Коли прозвучала сирена, що сповіщає про закінчення першого періоду, табло показувало 6:2. Ще три шайби у ворота збірної Голландії закинули Юрій Дьяченко, Роман Сальников і Олександр Победоносцев.

У другому і третьому періодах наші хокеїсти відверто скинули оборони, і за 40 хвилин, що залишилися, п"ять пропущених шайб з голландців цілком вистачило. Авторами останніх 5-ти голів стали Андрій Срюбко (двічі), Павло Борисенко, Роман Сальников і Юрій Дьяченко.

Підсумкова таблиця голландського етапу "Єврочелленджа":

1. Україна - 9 очок
2. Угорщина - 6 очок
3. Голландія - 3 очки
4. Хорватія - 0.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Збірна України виграла етап "Єврохоккей - челленджа" в Тілбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі