середа, 30 березня 2011 09:03

Збірна України в черговий раз програла Італії

Збірна України в черговий раз програла Італії

У вівторок, 29 березня, збірна України з футболу провела черговий матч у рамках підготовки до Євро-2012. Суперником команди Юрія Калитвинцева була грізна Італія.

Українські футболісти на правах господарів поля почали поєдинок активніше, і в першій половині першого тайму мали дві непогані можливості, щоб відкрити рахунок: спочатку Ракицький потрапив у штангу, потім воротар збірної Італії відбив удар Федецького. А на 27-й хвилині Скуадра Адзурра досить несподівано відкрила рахунок - пасивністю оборони скористався Джузеппе Россі. Такий розвиток подій вибив з колії збірну Україну, яка до перерви так нічого і не створила біля воріт Вівіано.

У другому таймі підопічні Калитвинцева спробували підвищити темп, але натрапили на в'язку гру італійців. На 75-й хвилині гості залишилися в меншості після вилучення Гастальделло, але Україна не змогла скористатися даною перевагою. Більше того на 81-й хвилині Італія зусиллями Матрі подвоїла перевагу. Відповісти хоча б голом престижу українська команда не змогла.

Таким чином, Україна шостий раз у своїй історії програла збірній Італії, загальний рахунок - 2:12 на користь чотириразових чемпіонів світу.

Товариський матч

Україна - Італія - ??0:2

Голи: Россі (27); Матрі (81)

УКРАЇНА: Шовковський, Федецький, Тимощук, Ракицький, Алієв (Девіч, 53), Гусєв, Селезньов, Ротань (Олійник, 76), Ярмоленко, Ощипко, Степаненко.

ІТАЛІЯ: Вівіано, Маджо (Сантон, 46), К'єлліні (Асторі, 17), Крішіто, Маркізіо, Джилардіно (Бонуччі, 76), Аквілані (Джовінко, 46), Гастальделло, Монтоліво, Россі (Матрі, 62), Ночеріно.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України в черговий раз програла Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі