вівторок, 10 лютого 2009 15:21

Збірна України (U21) не змогла перемогти турків

Збірна України (U21) не змогла перемогти турків
Молодіжна збірна України (U21) у турецькому Ізмірі провела сьогодні перший з двох запланованих товариських матчів проти молодіжної збірної Туреччини.

Павло Яковенко узяв на контрольні матчі до Туреччини велику кампанію новачків, і майже всі вони змогли сьогодні дебютувати за молодіжну збірну. Вперше форму молодіжної збірної сьогодні наділи Сергій Яворський, Олександр Матвєєв, Андрій Сахневич, Максим Бєлий, Юрій Фурта та Олександр Касьян. У другому таймі ворота збірної захищав дебютант молодіжної команди Денис Шелихов.

Матч Туреччина - Україна завершився із рахунком 2:2.

Матч Туреччина - Україна завершився із рахунком 2:2. Вже на 5-ій хвилині Фурта скористався помилкою голкіпера та змінив рахунок у матчі. Турки зрівняли рахунок у середині першого тайму. На 59-ій хвилині наша збірна знову вийшла вперед (гол забив Касьян), а через 2 хвилини у ворота нашої збірної був призначений пенальті який реалізував Тевсіт Косе.

Сьогодні ввечері молодіжні збірні Туреччини та України проведуть другий контрольний поєдинок, повідомляє "Наш спорт".

sports.com.ua, "Багнет"

Зараз ви читаєте новину «Збірна України (U21) не змогла перемогти турків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі