субота, 26 березня 2011 14:32

Збірна України у жовтні зіграє з Естонією

Збірна України у жовтні зіграє з Естонією

Як повідомляє сайт 11нa11.ком з посиланням на естонський ресурс soccernet.ee, в жовтні збірна України проведе товариський матч зі збірною Естонії в рамках підготовки до Євро-2012. Матч буде зіграно в Талліні.

Зараз збірна Естонії займає 82-е місце в рейтингу збірних ФІФА, наша ж збірна - на 33-му місці. Збірна Естонії ніколи не грала у фінальних частинах чемпіонатів світу та Європи, зате естонські гравці захищали честь збірної СРСР.

Нагадаємо, що українці зустрічалися з естонцями в рамках далекого відбіркового турніру Євро-1996. Тоді обидва матчі завершилися "сухими" перемогами нашої збірної: 3:0 у Києві (Коновалов, Кірс (автогол) і Гусейнов) та 1:0 в Талліні (Гусейнов).

Свій найближчий матч збірна України зіграє у вівторок, 29 березня, проти команди Італії. Поєдинок пройде у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок зустрічі о 21:45.

?

Зараз ви читаєте новину «Збірна України у жовтні зіграє з Естонією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі