пʼятниця, 13 лютого 2009 00:26

"Збірна Росії помилилася, відпустивши Хіддінка" - Сьомін

"Збірна Росії помилилася, відпустивши Хіддінка" - Сьомін
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував призначення Гуса Хіддінка головним тренером "Челсі".

"Все сталося дуже швидко. До Туреччини на збір національної команди Хіддінк приїхав в одному статусі, а поїхав уже головним тренером "Челсі" (за сумісництвом).

Якби Хіддінк очолив російський клуб, я б до такого рішення поставився із розумінням. У голландця була б можливість зсередини пережити наш чемпіонат, подивитися, в якій формі на старті сезону знаходяться майже всі кандидати до збірної, за вийнятком Аршавіна та Павлюченка. Але "Челсі" - це зовсім інша ситуація. Не уявляю собі, як можна займатися чимось ще, працюючи у такому клубі?! "Челсі" грає у трьох різних турнірах, і скрізь від команди очікують тільки перемог. Навантаження на тренера - просто величезне!

Згадую, свого часу мені не дозволили суміщати роботу у збірній та "Локомотиві".

Ще мене дивує, як легко федерація порушила закони, які сама ж колись встановила. Згадую, свого часу мені не дозволили суміщати роботу у збірній та "Локомотиві". Хоча ми не знаємо, на яких умовах діє контракт Хіддінка з РФС: може, там обумовлена можливість роботи на клубному рівні? У будь-якому випадку я не бачу, яку користь може принести збірній Росії прихід Хіддінка у "Челсі". Ми багато чого не знаємо. Але мені здається, якби у федерації не було фінансових проблем, Хіддінку навряд чи б дозволили сидіти на двох стільцях. Якщо в "Челсі" у нього все складеться добре, голландець швидше за все нікуди з лондонського клубу не піде. Знову ж таки багато що залежатиме і від результатів збірної в цей період.

6 очок у 3 матчах - нормальний результат. Не ідеальний, але він дозволяє команді боротися за перше місце у групі", - цитує Сьоміна "МК".

МК, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Росії помилилася, відпустивши Хіддінка" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі