вівторок, 17 січня 2012 17:59

Збірна Голландії слідом за Францією може оселитися в Донецьку на Євро-2012

Збірна Голландії слідом за Францією може оселитися в Донецьку на Євро-2012

Національна збірна Нідерландів розглядає можливість розміщення в Донецьку на період чемпіонату Європи з футболу. Про це заявив Донецький міський голова Олександр Лук'янченко, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Ми очікуємо дуже представницьку делегацію з Голландії, яка сподівається, що команда успішно виступатиме в груповому турнірі і у чвертьфіналі. Тому делегація на чолі з президентом федерації приїжджає в місто Донецьк, щоб ознайомиться з базами і з розміщенням на території міста", - сказав Лук'янченко, слова якого наводять "Новости Донбасса".

Мер сподівається, що й інші європейські збірні захочуть розміститися в Донецьку.

"Я вам казав, що апетит приходить під час їжі. Я думаю, що до початку Євро-2012 ситуація ще буде змінюватися", - зазначив він.

Зазначимо, що всі матчі групового етапу Євро-2012 голландці зіграють у Харкові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку вирішила оселитися збірна Франції, яка розміститься на базі "Шахтаря". Серед учасників турніру ще лише шведи та власне українці будуть базуватися в нашій країні.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Голландії слідом за Францією може оселитися в Донецьку на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі