вівторок, 21 серпня 2007 13:17

Збірна Франції втратила трьох захисників

Збірна Франції з футболу, якій в середу 22 серпня належить зіграти товариський матч проти команди Словаччини, втратила відразу трьох захисників. Через різні травми з ладу вибули Ліліан Тюрам, Жюльєн Ескюде та Вільям Галлас. Останній ризикує пропустити відбірні матчі Євро-2008 з Італією та Шотландією, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Тюрам і Ескюде, що представляють іспанські клуби "Барселона" і "Севілья", отримали травми вже на зборі національної команди. Тюрам пошкодив гомілкостоп, а Ескюде потягнув пах. Що стосується Галласа, що недавно став капітаном лондонського "Арсеналу", то він також потягнув пах і не приїхав у збірну.

8 і 12 вересня французів чекають матчі проти Італії і Шотландії в рамках відбірного турніру чемпіонату Європи 2008 року в групі В. В даний час Франція, що набрала 18 очок в семи матчах, лідирує в турнірній таблиці. Італійці (7 матчів, 16 очок) йдуть другими, шотландці (7 матчів, 15 очок) - третіми. Четверте місце займає збірна України, що набрала 12 очок в шести зустрічах.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції втратила трьох захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі