середа, 10 жовтня 2007 15:16

Збірна Бразилії зіграє на легендарній "Маракані" через сім років

Через сім років збірна Бразилії з футболу повертається на легендарний стадіон "Маракана" в Ріо-де-Жанейро, на якому 17 жовтня проведе відбірковий матч ЧС-2010 проти команди Еквадору, інформує www.sports.ru.

Останній раз пентакампеони грали на "Маракані" у 2000 році, розгромивши команду Болівії з рахунком 5:0 в рамках відбірного турніру ЧС-2002. Після цього збірна Бразилії більше не грала в Ріо-де-Жанейро. Частково це було викликано ремонтом арени, після якого "Маракана позбавилась статусу" статусу найбільш місткого в світі стадіону - після реконструкції місткість арени скоротилася з 200 тисяч до 74 тисяч чоловік.

Для властей Ріо-де-Жанейро майбутня гра - можливість показати, що на "Маракані" можна буде проводити матчі чемпіонату світу 2014 року, на який претендує Бразилія.

- Це наш шанс показати, що на "Маракані" можна зіграти фінал чемпіонату світу, - сказав президент федерації футболу штату Рубенс Лопес.
Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії зіграє на легендарній "Маракані" через сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі