субота, 31 січня 2009 15:30

Збірна Болгарії поїде на ЧС-2010 з новим тренером

Як повідомляє "Футбол.уа", у грудні минулого року, зі свого поста був звільнений Пламен Марков, результати команди під керівництвом якого не задовольняли владу. Останньою краплею стала поразка 1:6 від Сербії у листопаді.

Проте швидко знайти нового наставника збірна так і не змогла. "Я говорив із Аврамом Грантом і Клаусом Топмеллером, - розповідає президент місцевої федерації футболу Борислав Міхайлов, - але вони нічого не дали. Ми не можемо задовольнити їх фінансові вимоги".

Наступного тижня Стойлов стане головним тренером збірної Болгарії

Якщо не вдасться домовитися з іноземним фахівцем, то збірну віддадуть наставнику "Літекса" Станіміру Стойлову, який вже свого часу працював із командою.

Однак, 31 січня, президент болгарського футбольного союзу Борислав Міхайлов нарешті визначився із кандидатурою. Головним тренером збірної Болгарії повинен стати Станімір Стойлов.

"Виконавчий комітет наступного тижня має підтвердити призначення Стойлова на посаду головного тренера збірної Болгарії", - цитує Міхайлова Reuters.

За матеріалами championat.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Болгарії поїде на ЧС-2010 з новим тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі