середа, 10 вересня 2008 19:21

Збірна бездомних російських футболістів стала чемпіоном Європи

Збірна Росії виграла чемпіонат Європи по футболу серед команд, що складаються з бездомних спортсменів. У фіналі росіяни перемогли збірну Литви з рахунком 5:1.

У складі російської збірної грали футболісти з петербурзької команди "Шлях додому", а також спортсмени з Новосибірська і Тюмені.

Матчі турніру проходили з 5 по 7 вересня в польському місті Гданьську. Представники оргкомітету першості повідомили, що проведення чемпіонату було присвячене чемпіонату Європи по футболу, який пройде в 2012 році в містах Польщі і України.

Чемпіонат Європи серед бездомних пройшов в 2008 році в четвертий раз. Учасниками першості в Гданьську стали збірні з десяти країн. Згідно правилам проведення змагань, брати участь в турнірі можуть бездомні, біженці, гастарбайтери, а також люди, які позбвалисися алкогольної або наркотичної залежності.

У 2005 році футболісти збірної Росії також виграли титул чемпіонів Європи серед бездомних. У фінальному матчі росіяни обіграли господарів чемпіонату, поляків, з рахунком 4:1.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Збірна бездомних російських футболістів стала чемпіоном Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі