середа, 30 липня 2008 11:47

Збірна Аргентини продовжує чекати Мессі

Головний тренер олімпійської збірної Аргентини з футболу Серхіо Батіста сподівається, що нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі все-таки зможе поїхати на Ігри до Пекіна. В даний час ФІФА ще не ухвалила рішення щодо того, чи зобов"язані клуби відпускати своїх футболістів не старших 23 років на Олімпіаду.

- Будь-який гравець мріє виступити на Олімпіаді, - відмітив Батиста. - Вся команда чекає, що Мессі до неї приєднається. Проте в даному випадку не все залежить від бажання самого футболіста. Тому потрібно почекати рішення ФІФА. Лео знаходиться в постійному контакті з командою, хоче їй допомогти. Він і сам є її частиною. Отже, сподіватимемося на сприятливий результат.

Тим часом президент "Барси" Жоан Лапорта вже пригрозив, що звернеться до спортивного арбітражного суду, якщо Міжнародна федерація футболу зобов"яже його клуб відпустити Мессі на Олімпіаду.

"Синьо-гранатові" відмовляються розлучатися зі своїм лідером, посилаючись на те, що в серпні на них чекають важливі матчі в чемпіонаті Іспанії і 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Reuters

Зараз ви читаєте новину «Збірна Аргентини продовжує чекати Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі