понеділок, 13 жовтня 2008 16:02

Збірна Англії не зіграє у Мадриді через расизм фанатів

Товариський матч між футбольними збірними Іспанії та Англії буде перенесений. Спочатку передбачалося, що зустріч пройде на початку 2009 року в Мадриді, проте Асоціація футболу Англії (FA) попросила провести гру в іншому місті через расизм мадридських фанатів. Про це повідомляє AFP.

Востаннє Англія грала з Іспанією у Мадриді в 2004 році на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". Іспанські вболівальники викрикували расистські кричалки в адресу ряду англійських гравців - Ешлі Коула, Ріо Фердінанда, Джермейна Дефо та Джермейна Дженаса. За поведінку фанатів Федерація футболу Іспанії після матчу була оштрафована на 56 тисяч євро.

Очікується, що на вимогу FA майбутня товариська зустріч буде перенесена в інше місто. Матч відбудеться 11 лютого 2009 року. Головними претендентами на його проведення є Севілья та Валенсія.

За словами директора FA по зв"язках з громадськістю Едріана Бевінгтона, головний тренер англійців Фабіо Капелло повністю підтримує ідею перенесення гри.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії не зіграє у Мадриді через расизм фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі