четвер, 22 лютого 2007 17:06

Збіглих кубинських чемпіонів не пустили до США

  Одлан'єр Соліс (справа) на Олімпіаді в Афінах.
Одлан'єр Соліс (справа) на Олімпіаді в Афінах.

Три кубинські боксери, які завоювали золоті медалі на Олімпіаді в Афінах, і згодом втекли з Куби, не отримали дозвіл на в"їзд до США, повідомляє Лєнта.ру. Одлан"єр Соліс, Ян Бартелемі і Юріоркіс Гамбоа повинні були дебютувати на професійному рингу в п"ятницю 23 лютого, але вимушені залишатися в Колумбії.

Боксери підписали мільйонні контракти з німецькою промоутерською компанією First Artist and Arena Box і після перших боїв в Майамі збиралися відлетіти до Гамбурга. Проте посольство США в Боготі, де в даний час знаходяться спортсмени, відмовилося дозволити кубинцям в"їзд в США, оскільки у них немає німецьких віз.

- Державний департамент США досі думає, що вони хочуть залишитися в Штатах, хоча в даний момент це вбило б їхні кар"єри, - відзначив менеджер боксерів Антоніо Гонсалес. - У них є банківські рахунки в Гамбурзі, а також будинки, де вони житимуть.

За попередніми даними бої кубинців в Майамі поки відкладені на один тиждень.

Одлан"єр Соліс на професійному рингу повинен виступати у важкій вазі (понад 90,7 кілограма), Ян Бартелемі - в найлегшому (до 50,2 кілограма), а Юріоркис Гамбоа - в напівлегкому (до 57,2 кілограма). Зазвичай американська влада охоче надає збіглим кубинським спортсменам можливість виступати в США.

Зараз ви читаєте новину «Збіглих кубинських чемпіонів не пустили до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі