Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 12:31

Збанкрутував один з кращих баскетбольних клубів Іспанії

Фіналіст Кубка УЛЄБ минулого сезону і переможець Кубка Європи-2007 (проводився під егідою ФІБА-Европа - тоді в фіналі іспанці виявилися сильнішими за маріупольський "Азовмаш") "Жирона" знялася з чемпіонату Іспанії і Кубка Європи наступного розіграшу.

Клуб, за який виступали такі відомі баскетболісти, як Макдональд, Саду і кращий гравець минулої іспанської першості Газоль-молодший, не може забезпечити належного фінансування для виступів на внутрішній і міжнародній арені.

"Баскетбольний клуб "Жирона" через економічні труднощі непереборного характеру не зможе конкурувати на високому рівні цього року, як очікувалось до цього. Хочу подякувати всім, хто зробив все можливе, щоб допомогти нам", - прокоментував ліквідацію команди голова ради директорів "Жирони" Санті Сарда.

Рішення про те, хто замінить каталонський клуб в іспанській лізі ACB і Єврокубку, буде ухвалено пізніше керівництвом відповідних змагань. Є вірогідність, що в Кубку Європи "Жирону" замінить казанський УНІКС.

"Спорт - Арена"

Зараз ви читаєте новину «Збанкрутував один з кращих баскетбольних клубів Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути