середа, 29 жовтня 2008 09:33

Жажа продається за 20 мільйонів євро

Останнім часом активізувалися чутки про можливий перехід форварда "Металіста" Жажі Коельо в "Шахтар".

За неофіційними даними, за кращого бомбардира поточного чемпіонату України (9 голів в 12 матчах) донеччани запропонували "Металістові" $11 млн. Проте для президента харківського клубу Олександра Ярославського подібна новина виявилася несподіванкою:

"Про таку пропозицію "Шахтаря" чую вперше. Хоча можу сказати, що Жажа продається, і мені неважливо, який клуб його купить. Головне - щоб сплатили його трансферну вартість, - сказав нам Ярославський. - На даний момент я оцінюю Коельо в 20 млн євро і не вважаю, що ціна на гравця завищена. Футбол - це бізнес: купуємо невідомих гравців, робимо з них зірок і продаємо за зоряною ціною".

На питання, чи не ослабить "Металіст" перехід Коельо в табір "Шахтаря", Ярославський відповів: "Шахтар", "Мілан"... яка різниця? 20 млн євро - і Жажа ваш! Поки ніхто до нас по ньому офіційно не звертався".

Нагадаємо, саме 20 млн євро минулого літа "Шахтар" заплатив "Олімпіакосу" за найдорожчого гравця в своїй історії - мексиканця Нері Кастільо.

Сам Жажа так прокоментував цю ситуацію: "Так, я чув про те, що мною зацікавився Шахтар. Але офіційних пропозицій не було. Я знаю, що в клубі про це говорять, але зараз на першому місці для нас - чемпіонат і Кубок УЄФА. Думаю, пізніше ми обов"язково обговоримо це питання. Через два місяці відкриється трансферне вікно".

"Якщо донині нічого не проясниться, поговорю з керівництвом клубу. А на даний момент у мене контракт з "Металістом". В принципі, я б з радістю прийняв пропозицію "Шахтаря"! Цей клуб зараз переживає не кращі часи. Але це команда зі світовим ім"ям. Упевнений, вона поверне свої позиції в чемпіонаті".

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Жажа продається за 20 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі