пʼятниця, 19 липня 2013 17:40

"Завжди одягав форму з правої ноги" - Блохін

"Завжди одягав форму з правої ноги" - Блохін
"Буква "Д" символізує динамівський дух і ставлення до футболу" - Олег Блохін ФОТО: Gazeta.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін завжди одягав форму з правої ноги. Про це володар "Золотого м'яча"-1975 розповів журналістам під час презентації нової виїзної екіпіровки команди.

"Київське "Динамо" було і залишається брендом, - каже Олег Володимирович. - Буква "Д" символізує динамівський дух і ставлення до футболу. Нова форма — це новий заряд енергії для гравців для майбутніх перемог. Спільно з adidas ми будемо продовжувати прославляти бренд "Динамо".

Якби форма була незручно, то футболісти мені б сказали: "Володимирович, форма не підходить чи не подобається дизайн". Поки всі мовчать. Значить, все добре.

У нас такої форми не було. Коли я був гравцем, то у нас був один комплект. Ми його постійно прали і зашивали. Зараз гравці міняють форму кожного матчу. Щодо забобонів пов'язаних з формою, то я завжди одягав її з правої ноги. А футболку з правої руки. Колір не мав для мене якогось значення."

"В людині все має бути прекрасно, - каже віце-президент команди Олексій Семененко. - Якщо перефразувати класика, то у футболіста такого клубу, як київське "Динамо", яке має таку історію, трьох володарів "Золотого м'яча", все також має бути чудово, коли він виходить на поле. І стиль гри, і форма."

"Добрий вечір, дорогі друзі. Вітаю вас, - українською сказав генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе. - Компанія adidas — це бренд світового спорту. Я пам'ятаю ті часи, коли теперішній наставник команди досягав успіху у формі цієї марки. Ми дуже раді, що adidas продовжує з нами працювати."

Нагадаємо, вчора Денис Гармаш, Мігель Велозу, Дьємерсі Мбокані, Євген Хачеріді, Євген Селін та Андрій Ярмоленко презентували нову виїзну форму. Також команда у повному складі провела відкрите тренування на "Олімпійському".

Зараз ви читаєте новину «"Завжди одягав форму з правої ноги" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі