понеділок, 20 серпня 2007 21:01

Завтра стартує Міжнародний турнір пам"яті Валерія Лобановського

Завтра, 21 серпня, у столиці України стартує V Міжнародний турнір пам"яті Валерія Лобановського. У ньому, як і минулого року, братимуть участь молодіжні збірні – України, Сербії, Ізраїлю та Молдови.

Півфінальні матчі відбудуться 21 серпня. Спочатку зіграють збірні Молдови та Сербії (стадіон НТК ФФУ ім. В. М. Баннікова, початок о 15 годині), а потім підопічні Олексія Михайличенко екзаменуватимуть команду Ізраїля (стадіон "Динамо" ім. В. В. Лобановського, початок о 19 годині).

Вирішальні поєдинки Міжнародного турніру пам"яті Лобановського відбудуться 23 серпня на стадіоні НТК ФФУ ім. В. М. Баннікова. Матч за 3-є місце розпочнеться о 15 годині, фінал – о 18 годині.

Квиток на матч української та ізраїльської "молодіжок", що коштуватиме всього п"ять гривень, надасть право відвідати і товариську зустріч національних команд України та Узбекистану, котра відбудеться 22 серпня о 19 годині, на динамівській арені.


Зараз ви читаєте новину «Завтра стартує Міжнародний турнір пам"яті Валерія Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі