неділя, 05 жовтня 2008 11:01

Завтра президент "Бешикташа" оголосить про прихід Луческу

Завтра президент "Бешикташа" оголосить про прихід Луческу

"Бешикташ" запропонував Луческу контракт на 9 місяців + 2 роки. Турецька газета Fotomac розповідає в неділю своїм читачам подробиці можливого переходу Мірча Луческу в "Бешикташ".

Керівництво клубу вже домовилося з румунським тренером і очікується, що завтра, на засіданні правління команди президент клубу Йілдірім Демірорен оголосить про прихід Луческу. Повідомляється, що помічниками румунського наставника стануть відомі у минулому футболісти "Бешикташа" Тайфур Хавутчу і Серген Ялчін.

Перший з них підтвердив, що йому було зроблено таку пропозицію. Таким чином матч з "Хаджеттепе" в чемпіонаті стане для Ертугрула Саглама останнім в якості головного тренера "Бешикташа".

Видання повідомляє, що Демірорен відразу після вильоту "Бешикташа" з Кубка УЄФА зустрічався в Києві з Луческу. На пропозицію румунський наставник відповів, що після матчу внутрішнього чемпіонату в неділю він переговорить з президентом "Шахтаря". При цьому Луческу заявив, що інформував раніше про своє прощання з клубом у листопаді після закінчення контракту, але якщо донецький клуб вийде в наступний раунд Ліги Чемпіонів, "ситуація може змінитися".

"Я не можу кинути клуб на половині шляху", - цитує румунського наставника Fotomac. Видання повідомляє, що Демірорен запропонував Луческу контракт за схемою 9 місяців + 2 року, але не обговорив фінансову сторону запрошення.

Президент "Бешикташа" завтра знову має намір побувати в Україні і підписати з Луческу попередній контракт.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Завтра президент "Бешикташа" оголосить про прихід Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі