вівторок, 10 червня 2008 14:21

Заубер обіцяє стати блондином

Заубер обіцяє стати блондином

В інтерв"ю швейцарській радіостанції RadioZurisee Петер Заубер нагадав, що обіцяв освітлити волосся, коли BMW виграє перший Гран-прі.

Мабуть, Заубер має безпосереднє відношення до перемоги Роберта Кубіци у Монреалі, хоча три роки тому продав свою команду баварському концерну. Свого часу Sauber не мала можливості серйозно змагатися з Ferrari або Mclaren, але впродовж всієї своєї історії була міцним і стабільним середняком. Про неї навіть говорили, що вона працює, як швейцарський годинник, і це не було перебільшенням, так що BMW дістався дуже хороший спадок. З поваги до засновника команди нові власники залишили у назві його ім"я, а сам Заубер продовжує працювати в ній як консультант.

З самого початку сезону керівники і гонщики BMWSauber говорили, що мета команди цього року - виграти перший Гран-прі, і це завдання було виконане. Крім того, Роберт Кубіца очолив особистий залік чемпіонату, а в Кубку Конструкторів баварсько-швейцарська команда займає 2-е місце, поступаючись Ferrari лише трьома очками.

Зрозуміло, в обіцянці, лисіючого і сивіючого Заубера є неабияка частка жарту: якщо бути точним, він сказав, що відсвяткує першу перемогу BMWSauber пляшкою перекису водню. У будь-якому випадку, співробітники команди, які сьогодні повертаються до Швейцарії, сподіваються, що в аеропорту, де їх зустрічатиме Петер Заубер, на них чекає вельми незвичайне видовище.

При Петері Заубері з 1993 по 2005 рік команда провела більше 200 Гран-прі, заробила 195 очок, але жодного разу не змогла перемогти.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Заубер обіцяє стати блондином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі