субота, 24 лютого 2007 10:49

Зарплатня Бекхема вдесятеро менше, ніж було оголошено

  Девід Бекхем
Девід Бекхем

Сума контракту півзахисника футбольного клубу "Реал" Девіда Бекхема, 31 рік, з клубом із США "Лос-Анджелес" майже вдесятеро менше в порівнянні із спочатку оголошеними цифрами, повідомляє Газета.ру.

Реальна зарплатня англійця за п"ять років складе 27,5 млн. доларів. Раніше ж заявлялося, що за такий же термін Бекхем заробить 250 млн. доларів. Основною причиною такої різниці є умови контракту. Згідно їм, основний прибуток футболіст отримає з відсотків від супутніх чинників його присутності в команді, таких як велика відвідуваність матчів або продаж атрибутики з його ім"ям.

- Я думаю, що важливо дивитися на цю ділову угоду в першу чергу, як на довгострокову взаємовигідну допомогу між "Лос-Анджелесом" і Девідом Бекхемом, - сказав генеральний директор клубу Алексі Лалас. - У Девіда Бекхема є капіталовкладення в команду, які приносять прибуток. Його зарплатня всього лише маленька складова його заробітку.

Зараз ви читаєте новину «Зарплатня Бекхема вдесятеро менше, ніж було оголошено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі