вівторок, 29 квітня 2008 14:51

Жардел зізнався, що вживав наркотики

Колишній нападаючий збірної Бразилії Жардел, який ставав кращим снайпером Європи в 1999 і 2002 роках, зізнався, що вживав кокаїн.

Зі слів гравця, на нього вплинуло погане оточення. "Я почав робити помилки, коли зав"язав "погану" дружбу. А розлучення привело до депресії, я почав вживати кокаїн. Мене не можна назвати прикладом для дітей", - сказав Жардел.  

При цьому 34-річний футболіст зазначив, що не вживав наркотики до або під час матчів. "Я вживав їх тільки на вечірках, а не тоді, коли грав", - підкреслив Жардел. Нападаючий додав, що два місяці тому він позбавився від згубної пристрасті і має намір поновити кар"єру в Бразилії.

Пік кар"єри футболіста припав у нього на виступ в Португалії за "Порту" (168 голів в 161 зустрічі). Форвард шість разів ставав першим бомбардиром португальського чемпіонату і також непогано виступав за лісабонський "Спортінг" і "Галатасарай". А ось в "Болтоні", як і в "Палмейрасі" і "Ньюелл"с Олд Бойз", його справи пішли не кращим чином.

Свою кар"єру Жардел почав в "Васку да Гама", а в 1995 році допоміг "Греміо" під керівництвом Луїша Феліпе Сколарі виграти Кубок Лібертадорес.

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Жардел зізнався, що вживав наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі