субота, 20 лютого 2021 10:25

Заради Євро Ярмоленко відмовився від пропозицій із Близького Сходу й США

Заради Євро Ярмоленко відмовився від пропозицій із Близького Сходу й США
Андрій Ярмоленко ще не забивав в нинішній англійській першості. фото: whufc.com

Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов розповів, що хавбек "Вест Гема" Андрій Ярмоленко відмовився від трансферних пропозицій в зимове вікно.

"Травма Ярмоленка не така жахлива, як її могли уявити. Залишилося 10-15 днів до відновлення ". Повідомляє телеканал "Футбол".

"Андрій дуже сфокусований і дуже мотивований зіграти на Євро-2020. Зараз для нього - це дорожче, більше, ніж гроші, це більше, ніж що-небудь. Тому, коли в зимову перерву було відразу кілька пропозицій про те, щоби Ярмоленко перейшов в інший клуб, але країни ці не сприяють викликам до збірної.

Був конкретний інтерес з боку Саудівської Аравії і з боку США, з боку Майамі. Були кращі умови, але Ярмоленко прекрасно розумів, що в разі цього переходу, втратить можливість зіграти на Євро і він відмовився від вигідних грошових пропозицій.

Тому він вирішив залишитися в "Вест Гемі", набрати форму й обов'язково зіграти в збірній України на Євро", - сказав Денисов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Ярмоленка випередила "Ліверпуль"

Раніше повідомлялося, що "Вест Гем" готовий продати Ярмоленко влітку за 5-6 млн фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Заради Євро Ярмоленко відмовився від пропозицій із Близького Сходу й США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі